Serveis d'auditoria de comptes CE Audit

Aconsegueix valor afegit en la teva activitat

CE Audit: Serveis d'auditoria de comptes

Aconsegueix valor afegit en la teva activitat agilitzant procediments a través de la utilització dels nostres sistemes d’informació i eines informàtiques orientats a l’auditoria de comptes. Confereix  transparència a la teva informació financera per guanyar-te la confiança de tercers i generar èxit per a la teva empresa.

Serveis d'auditoria de comptes

CE Audit
  • Serveis d’auditoria de comptes anuals i altres estats financers o documents comptables.
  • Treballs que, sense tenir la consideració d’auditoria comptable, estan atribuïts per disposicions legals a auditors de comptes: determinació del valor raonable d’accions i participacions, informes per l’augment o reducció del capital social, etc.
  • Comprovacions específiques de fets concrets, emissió de certificacions  i revisions amb aplicació de procediments amb un abast limitat.
  • Treballs d’auditoria sobre comptes anuals o altres estats financers o documents comptables d’entitats que formen part del sector públic.
  • Procediments acordats per a la verificació de l’aplicació de subvencions, i indicadors de transparència i bon govern en l’àmbit de les fundacions i associacions sense ànim de lucre.

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

He llegit i accepto les condicions*

captcha