CE Consulting Terrassa

CE Consulting fou fundada l’any 1989 amb el propòsit d’esdevenir una de les principals assessories i consultories integrades a nivell nacional. Després de 30 anys d’activitat, el grup compta amb més de 150 oficines nacionals i internacionals, més de 700 professionals, i més de 18.000 clients.

Més sobre CE Consulting Terrassa

Área Asesoría

Àrea Assessoria

A través d’aquesta àrea cobriràs l’assessorament en les obligacions fiscals, laborals i mercantils.

Área Consultoría

Àrea Consultoria

T’apropem a professionals altament qualificats en aquelles matèries específiques que requereixen una especialització tècnica.

Área Tecnología y Desarrollo

Àrea Tecnologia i Desenvolupament

T’oferim una gran varietat de serveis com a complement a l’assessorament legal i de consultoria per tal d’ajudar-te en el creixement i desenvolupament de la teva empresa.

Publicacions

Blog CE Consulting

Blog

El blog més útil per a les empreses i professionals. Articles professionals sobre diverses àrees tècniques i notícies corporatives.

CE Magazine

Revista d’actualitat de caràcter semestral amb temes de gran interès de les diferents àrees legals (jurídic, fiscal, laboral, tributari, corporate finance).

Calendari laboral

Descarrega’t el calendari laboral o demana’l a la teva oficina de CE Consulting més propera i compleix amb la legislació laboral!

CE Consulting en el món

Clica sobre el mapa per trobar la teva assessoria més propera

Col·laboradors

En què podem ajudar-te?

Deixa'ns les teves dades i et trucarem per informar-te sobre els nostres serveis sense compromís.

    Autorització a l'enviament de comunicacions electròniques informatives*

    ENTENC I ACCEPTO el tractament de les meves dades tal com es descriu anteriorment i s'explica amb més detall en la política de privacitat*

    captcha

    D'acord amb el RGPD i la LOPDGDD, LEFERRA CONSULTING S.L. tractarà les dades facilitades, amb la finalitat de contestar els dubtes i / o queixes plantejades a través d'aquest formulari i facilitar la informació sol·licitada. Sempre que ens ho autoritzi prèviament, enviarem informació relacionada amb l'activitat i els serveis oferts per LEFERRA CONSULTING S.L. Podrà exercir, si ho desitja, els drets d'accés, rectificació, supressió, i altres reconeguts en la normativa esmentada. Per obtenir més informació sobre com estem tractant les seves dades, accedeixi a la nostra política de privacitat.